Müjdat Gezen Metin Akpınar - Müjdat Gezen ve Metin Akpınar için hapis istemi | Kolay Haber : Mahkeme, tutuksuz sanıklar müjdat gezen ve metin akpınar'ın cumhurbaşkanı'na alenen hakaret suçundan ayrı ayrı beraatlerine karar verdi.

Müjdat Gezen Metin Akpınar - Müjdat Gezen ve Metin Akpınar için hapis istemi | Kolay Haber : Mahkeme, tutuksuz sanıklar müjdat gezen ve metin akpınar'ın cumhurbaşkanı'na alenen hakaret suçundan ayrı ayrı beraatlerine karar verdi.. Bireylerin hür iradesi ile geleceklerini belirleyebildikleri bir rejimdir demokrasi. Müjdat gezen ve metin akpınar ifadelerinin ardından adli kontrol hükümleri uygulamasına tabi tutulmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi. Asliye ceza mahkemesi'nde görülen duruşmaya, sanık müjdat gezen ve avukatları katıldı. Katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği sözler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan sanatçı metin akpınar ve müjdat gezen sabah saatlerinde polis ekipleri eşliğinde kartal'da bulunan anadolu adliyesine getirildi. İstanbul anadolu cumhuriyet başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, metin akpınar ve müjdat gezen'in 21 aralık 2018 tarihinde bir televizyon.

Metin akpınar ve müjdat gezen adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi. Metin akpınar ve müjdat gezen'e ne oldu. Türk sineması ve tiyatronun usta sanatçılarından metin akpınar ile müjdat gezen hakkında halk tv'de kullandığı ifadeler dolasıyla. Habertürk'ün haberine göre metin akpınar ve müjdat gezen ifadelerinde sözlerimiz mizah ve eleştiri kapsamındaydı, ifadelerimiz çarpıtıldı dedi. Katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği sözler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan sanatçı metin akpınar ve müjdat gezen sabah saatlerinde polis ekipleri eşliğinde kartal'da bulunan anadolu adliyesine getirildi.

Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında karar verildi!
Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında karar verildi! from www.haberinadresi.com
Savcıya ifade veren iki sanatçının ifadesinde sözlerimiz çarpıtıldı. İşte müjdat gezen ve metin akpınar'ın ifadeleri. Metin akpınar ve müjdat gezen, ifadelerinde sözlerimiz mizah ve eleştiri kapsamındaydı, ifadelerimiz çarpıtıldı. Müjdat gezen ve metin akpınar'ın ayrı ayrı hapsi istendi. Her iki sanatçı da biraz sonra serbest bırakılacak. ne olmuştu? Ancak savcı, akpınar ve gezen'in adli kontrol hükümleri uygulamasına tabi tutulmaları istemiyle mahkemeye sevk etti. Savcı bekir kanyılmaz, şüpheli sıfatıyla ifadesini aldığı müjdat gezen ve metin akpınar'ın adli kontrol hükümleri uygulanması talebiyle anadolu nöbetçi sulh ceza hakimliği'ne sevk edilmesine karar verdi. Haberler gündem haberleri metin akpınar ve müjdat gezen'den geri vites!

Müjdat gezen ve metin akpınar, adli kontrol talebiyle 7.

Savcılıktaki ifadelerinin ardından akpınar ve gezen, haklarında adli kontrol tedbirleri uygulanması talebiyle hakimliğe sevk edildi. Tiyatro ve sinema sanatçısı müjdat gezen ile metin akpınar'ın siyasi iktidara yönelik eleştirileri nedeniyle cumhurbaşkanı erdoğan tarafından hedef gösterilmelerinin ardından soruşturma başlatılmasına müzik ve edebiyat dünyasının önemli temsilcileri tepki gösterdi. Müjdat gezen ve metin akpınar'ın ayrı ayrı hapsi istendi. Kartal'da bulunan i̇stanbul anadolu adliyesi'ne polis eşliğinde gelen müjdat gezen ve metin akpınar'ın terör ve örgütlü suçlar soruşturma bürosu'nda. Gezen'in avukatı celal ülgen, sanatçılar. Soruşturmaya konu program 21 aralık 2018 tarihinde yayınlanan uğur. Bireylerin hür iradesi ile geleceklerini belirleyebildikleri bir rejimdir demokrasi. Başsavcılık'tan yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi Metin akpınar ve müjdat gezen'e ne oldu. Metin akpınar, halk tv'de uğur dündar'ın sunduğu halk arenası programında, polarizasyondan ve kargaşadan kurtulmamızın tek çaresi demokrasi diye düşünüyorum. Haklarında soruşturma başlatılan metin akpınar ile müjdat gezen, ifade vermek için polis eşliğinde anadolu adalet sarayı'na götürüldü. İşte müjdat gezen ve metin akpınar'ın ifadeleri. Savcı bekir kanyılmaz, şüpheli sıfatıyla ifadesini aldığı müjdat gezen ve metin akpınar'ın adli kontrol hükümleri uygulanması talebiyle anadolu nöbetçi sulh ceza hakimliği'ne sevk edilmesine karar verdi.

Tiyatro ve sinema sanatçısı müjdat gezen ile metin akpınar'ın siyasi iktidara yönelik eleştirileri nedeniyle cumhurbaşkanı erdoğan tarafından hedef gösterilmelerinin ardından soruşturma başlatılmasına müzik ve edebiyat dünyasının önemli temsilcileri tepki gösterdi. Ünlü oyuncu metin akpınar şu ifadeleri kullanmıştı; Halk tv'de yayınlanan halk arenası programındaki açıklamaları nedeniyle haklarında soruşturma başlatılan metin akpınar ile müjdat gezen, savcılığın ifadeye. Savcı bekir kanyılmaz, şüpheli sıfatıyla ifadesini aldığı müjdat gezen ve metin akpınar'ın adli kontrol hükümleri uygulanması talebiyle anadolu nöbetçi sulh ceza hakimliği'ne sevk edilmesine karar verdi. Savcı bekir kanyılmaz, şüpheli sıfatıyla ifadesini aldığı müjdat gezen ve metin akpınar'ın adli kontrol hükümleri uygulanması talebiyle anadolu nöbetçi sulh ceza hakimliği'ne sevk edilmesine karar verdi.

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'ın "Erdoğan'a hakaret ...
Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'ın "Erdoğan'a hakaret ... from bizimtv.com.tr
İstanbul anadolu cumhuriyet başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada, müjdat gezen ve metin akpınar iç savaş ve darbe çağrısında bulunmasına yönelik sözlerinin inceleneceği öğrenildi. Haklarında 'cumhurbaşkanı'na hakaret', 'darbeye çağrı' ve 'ölüm tehdidi' suçlamalarıyla haklarında soruşturma başlatılan sanatçılar müjdat gezen ile metin akpınar, haftada bir gün karakola gidip imza atmak ve yurt dışı çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı. Üzerime atılı suçlamayı kabul etmiyorum dediği öğrenildi. Müjdat gezen ve metin akpınar'ın terör ve örgütlü suçlar soruşturma bürosu'nda savcıya ifade verdi. Gezen'in avukatı celal ülgen ise, gerek müvekkilimiz müjdat gezen ve gerekse diğer sanık metin akpınar halk tv ekranlarında gayet barışçıl bir vaziyette ve amaçta ülkemizin demokrasiye olan gereksinimlerini anlatmışlardır. Gezen'in avukatları deniz şeren ve fuat selvi ile şikayetçi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan 'ın avukatı gökhan i̇stanbul anadolu cumhuriyet başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, metin akpınar ve müjdat gezen 'in 21 aralık 2018 tarihinde bir. Ancak savcı, akpınar ve gezen'in adli kontrol hükümleri uygulamasına tabi tutulmaları istemiyle mahkemeye sevk etti. Haklarında soruşturma başlatılan metin akpınar ile müjdat gezen, ifade vermek için polis eşliğinde anadolu adalet sarayı'na götürüldü.

Soruşturmaya konu program 21 aralık 2018 tarihinde yayınlanan uğur.

Metin akpınar ve müjdat gezen'e ne oldu. Gezen'in avukatı celal ülgen, sanatçılar. Daha sonra saat 14:00 sıralarında müjdat gezen mahkeme salonuna alındı. Haklarında 'cumhurbaşkanı'na hakaret', 'darbeye çağrı' ve 'ölüm tehdidi' suçlamalarıyla haklarında soruşturma başlatılan sanatçılar müjdat gezen ile metin akpınar, haftada bir gün karakola gidip imza atmak ve yurt dışı çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı. Müjdat gezen'in savcılık ifadesinde tiyatrocu olduğunu, sözlerinin mizahi bir eleştiri olduğunu belirterek, kimseye hakaret etme kastım yoktur. Metin akpınar, sivil aracına bindi. Müjdat gezen ve metin akpınar ifadelerinin ardından adli kontrol hükümleri uygulamasına tabi tutulmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi. Müjdat gezen ve metin akpınar'ın, bir televizyon programındaki söylemleri nedeniyle cumhurbaşkanına alenen hakaret suçundan yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Oyuncular müjdat gezen ve metin akpınar'ın, bir televizyon programında yaptıkları konuşmada cumhurbaşkanına hakaret suçunu işledikleri iddiasıyla yargılandıkları davada, beraatlerine karar verildi. Müjdat gezen ve metin akpınar'ın terör ve örgütlü suçlar soruşturma bürosu'nda savcıya ifade verdi. Ancak savcı, akpınar ve gezen'in adli kontrol hükümleri uygulamasına tabi tutulmaları istemiyle mahkemeye sevk etti. Mahkeme, tutuksuz sanıklar müjdat gezen ve metin akpınar'ın cumhurbaşkanı'na alenen hakaret suçundan ayrı ayrı beraatlerine karar verdi. Gezen'in avukatları deniz şeren ve fuat selvi ile şikayetçi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan 'ın avukatı gökhan i̇stanbul anadolu cumhuriyet başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, metin akpınar ve müjdat gezen 'in 21 aralık 2018 tarihinde bir.

Oraya ulaşabilirsek kavga dövüş olmaz, bu işin içinden çıkarız. Asliye ceza mahkemesi'ndeki duruşmaya, müjdat gezen ve taraf avukatları katılırken, önceki celse savunma yapan ve duruşmalardan vareste tutulan metin akpınar katılmadı. Metin akpınar, halk tv'de uğur dündar'ın sunduğu halk arenası programında polarizasyondan ve kargaşadan kurtulmamızın tek çaresi demokrasi diye düşünüyorum. İstanbul anadolu cumhuriyet başsavcılığı, müjdat gezen ve metin akpınar'ın, haklarında başlatılan soruşturma kapsamında, savunmaları alınmak üzere cumhuriyet başsavcılığı'na davet edildiğini bildirdi. Katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği sözler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan sanatçı metin akpınar ve müjdat gezen sabah saatlerinde polis ekipleri eşliğinde kartal'da bulunan anadolu adliyesine getirildi.

Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında dava açıldı | soL haber
Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında dava açıldı | soL haber from sol.org.tr
İstanbul anadolu cumhuriyet başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, metin akpınar ve müjdat gezen'in 21 aralık 2018 tarihinde bir televizyon. Halk tv'de yayınlanan halk arenası programındaki açıklamaları nedeniyle haklarında soruşturma başlatılan metin akpınar ile müjdat gezen, savcılığın ifadeye. Metin akpınar ve müjdat gezen'e ne oldu. Ancak savcı, akpınar ve gezen'in adli kontrol hükümleri uygulamasına tabi tutulmaları istemiyle mahkemeye sevk etti. Savcıya ifade veren iki sanatçının ifadesinde sözlerimiz çarpıtıldı. Metin akpınar ve müjdat gezen'e yurtdışı çıkış yasağı konuldu, haftada bir gün karakola giderek imza vermeleri şartıyla serbest bırakıldılar. Tiyatro sanatçısı müjdat gezen ise şu sözleri sebebi ile sorgulandı; Usta sanatçılar metin akpınar ve müjdat gezen'e katıldıkları bir televizyon programında yaptıkları konuşma nedeniyle soruşturma açılmıştı.

Metin akpınar ve müjdat gezen, ifadelerinde sözlerimiz mizah ve eleştiri kapsamındaydı, ifadelerimiz çarpıtıldı.

Oraya ulaşabilirsek kavga dövüş olmaz, bu işin içinden çıkarız. Tiyatro sanatçısı müjdat gezen ise şu sözleri sebebi ile sorgulandı; Metin akpınar, halk tv'de uğur dündar'ın sunduğu halk arenası programında, polarizasyondan ve kargaşadan kurtulmamızın tek çaresi demokrasi diye düşünüyorum. Metin akpınar ve müjdat gezen'e yurtdışı çıkış yasağı konuldu, haftada bir gün karakola giderek imza vermeleri şartıyla serbest bırakıldılar. Gezen'in avukatları deniz şeren ve fuat selvi ile şikayetçi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan 'ın avukatı gökhan i̇stanbul anadolu cumhuriyet başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, metin akpınar ve müjdat gezen 'in 21 aralık 2018 tarihinde bir. Müjdat gezen'in savcılık ifadesinde tiyatrocu olduğunu, sözlerinin mizahi bir eleştiri olduğunu belirterek, kimseye hakaret etme kastım yoktur. Duruşmada gezen'in doktoru da hazır bulundu. Türk sineması ve tiyatronun usta sanatçılarından metin akpınar ile müjdat gezen hakkında halk tv'de kullandığı ifadeler dolasıyla. Metin akpınar, sivil aracına bindi. Tiyatro ve sinema sanatçısı müjdat gezen ile metin akpınar'ın siyasi iktidara yönelik eleştirileri nedeniyle cumhurbaşkanı erdoğan tarafından hedef gösterilmelerinin ardından soruşturma başlatılmasına müzik ve edebiyat dünyasının önemli temsilcileri tepki gösterdi. Metin akpınar ve müjdat gezen adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi. Metin akpınar, halk tv'de uğur dündar'ın sunduğu halk arenası programında polarizasyondan ve kargaşadan kurtulmamızın tek çaresi demokrasi diye düşünüyorum. Haklarında soruşturma başlatılan metin akpınar ile müjdat gezen, ifade vermek için polis eşliğinde anadolu adalet sarayı'na götürüldü.

Müjdat gezen ve metin akpınar'ın terör ve örgütlü suçlar soruşturma bürosu'nda savcıya ifade verdi müjdat gezen. Müjdat gezen ve metin akpınar ifadelerinin ardından adli kontrol hükümleri uygulamasına tabi tutulmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama

Facebook